HUR DET FUNGERAR

LactiGo hjälper din kropp nå sin verkliga potential genom att hjälpa dig att tänja på gränserna för din träning. LactiGo har bevisats hjälpa till att öka aerob och anaerob kapacitet.

Processen

Applicera först LactiGo på de muskler du planerar att aktivera ca 45-60 minuter före träning.
LactiGos effektiva formula av karnosin och magnesium börjar omedelbart att verka på dina muskler.
Under intensiv aktivitet uppstår en brännande känsla de muskler du tränar.
LactiGo reducerar den brännande smärtan, vilken gör att du kan prestera på höga nivåer under längre tid.
Efter träningspasset kan du applicera ytterligare ett lager av LactiGo på de muskler du har tränat.
Medan du vilar fortsätter LactiGo att verka och reducerar muskelvärken, vilket i sin tur reducerar din återhämtningstid.

Mer om karnosin

Karnosin är en dipeptid som syntetiseras i kroppen från β-alanin och L-histidin, vilket finns i höga koncentrationer i hjärnan, muskler samt mag- och tarmvävnader. Karnosin har ett antal fördelaktiga antioxidantegenskaper. Till exempel tar karnosin upp reaktiva syrearter (ROS) såväl som alfa-beta-omättade aldehyder som skapas genom peroxidation av fettsyracellmembran under oxidativ stress. Karnosin kan motverka glykering, vilket kan binda till tvåvärda metalljoner. Dess komponent, aminosyran beta-alanin, är särskilt intressant som kosttillskott för idrottare eftersom den ökar muskelkarnosin och förbättrar effektiviteten av träning och stimulering och sammandragning i muskler. Karnosin används flitigt bland idrottare i form av kosttillskott.

UPPLEV SKILLNADEN, DU OCKSÅ.